Известие

Collapse
No announcement yet.

голям кърък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• голям кърък

здравейте,не ми върви с тая алфа,лятото направи воден удър ,гръмна мотора и 1500лв пълно рециклиране,направиха я перфркно,вчера се направих на състезател и взрдивих кутията,изтряска и маслото изтече,тия дни я вкарвам в гаража и ще я разглобя да видя ко става,аман вече от тоя касмет,колицата си бе перфектна ама аз и е..х мамата,сеа кутия търся.ще е сватба голяма ама пари за сервиз не давам вече,който е свалял кутия да дава съвети,и сигурно и моста се сваля,а и кутия търся..

И колата е?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

1.8 144 1998 ts 156
      Last edited by kyuchukov; d.m.y г., 22:35.

Comment

За водния удар не знам ма другото не е до каръщина.За скоростна кутия има коректни продавачи във форума раздел купува-продава.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Колега, извинявай не искам да звучи като заяждане но може ли да си оправиш правописа. Не ти подхожда на възрастта да пишеш с толкова грешки,
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

сори за правописа,колега.въпроса ми е дали без повдигач мога да я сменя в гаража сам и дали се сваля и моста,знам,че процедурата е сложна,и дали без подемник да не се захващам.

Comment

Използвай жокер "Обади се на приятел" или я закарай в сервиз да я погледне майстор. Виждал съм как се разкача кутията от двигателя за да се смени съединителя. Огромна играчка е цялата интервенция и си е хамалогия, без подемник, особено и без канал не си е работа.
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от kyuchukov Покажи съобщение
                сори за правописа,колега.въпроса ми е дали без повдигач мога да я сменя в гаража сам и дали се сваля и моста,знам,че процедурата е сложна,и дали без подемник да не се захващам.
                Можеш и без подемник, но трябва да имаш възможноста като стовариш кутията на земята и да я извлечеш навън...... Добре ще е да вдигнеш колата поне 30 още щото ще трябва и да се навираш отдолу....... Ще трябва и да подпреш двг отдолу или да захванеш за нещо отгоре.......
                Добре е да запомниш че колкото повече неща махнеш за да не ти пречат, толкова по лесно ще ти е.........
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

канала ми е голям и удобен,и имам доста инструменти,ще е сватба голяма,но аз съм си виновен,първо ще я сваля за да видя пораженията и какво се е счупило ама щом изтече маслото и нещо изтряска работата е ясна,най–хубавото е,че намерих кутия за 100лв но е от 147 със същия мотор,мисля,че ще стане.какво масло да взема?
                  Last edited by kyuchukov; d.m.y г., 17:28.

Comment

Няма 147 със същия мотор
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

проверих,няма 1.8,тоя от моргата казва,че ставала от 147 ама не знам дали е вярно и от кой мотор точно,май е по–добре да търся от 156

Comment

Working...
                      X